Modalitats

En aquesta tercera edició hi ha tres opcions per poder participar a la Rogaine del Cap de Creus. La cursa curta (4h), mitja (8h), o llarga (12h).

– La cursa llarga forma part del calendari de curses oficials de la “Copa Catalana de Rogaines” i del campionat a “Liga IbeRogaine”, sent obligatori participar en equips de 2, 3, 4, o 5 corredors.

– La cursa mitja té el mateix mapa/controls que la cursa llarga, però es límita el seu temps de cursa a 8h. És obligatori participar en equips de 2, 3, 4, o 5 corredors.

– La cursa curta queda oberta a participacions individuals o en equip, tot i que els corredors que participin sols no optaran a podi.

Totes les modalitats comparteixen fites i terreny de competició. Les curses mitja i llarga tenen el mateix mapa i número de controls, a la cursa curta l’extensió del mapa serà menor i en conseqüència també disminuirà el número total de controls.

Tots els participants no federats a la FCOC, FEDO, FEEC (modalitats C, D o E), o Federació d’Orientació del país d’origen, hauran de pagar una llicència temporal de 5€.

*****

Únicament a les famílies/grups de la cursa curta (4h) on els adults acompanyen als nens.
En aquests casos es podrà participar triant entre:

a) Inscriure a tots els membres de la família/grup. En aquest cas tots disposaran de mapa i assegurança de cursa. Tots hauran de tenir SI.
b) Inscriure com a mínim un adult i un menor de la família/grup. En aquest cas disposaran de tants mapes i assegurances de cursa com inscripcions realitzades, també seran necessàries tantes SI com inscripciones realitzades. Es considerarà que els membres no inscrits de la família/grup acompanyen als inscrits en el transcurs de la cursa però no hi participen. Per aquest motiu els membres NO inscrits NO estaran coberts per l’assegurança de la cursa en el cas que pateixin algun contratemps o lesió.

*****

Anuncis