Informació bàsica

Des d’Aligots, amb la col•laboració de l’Ajuntament del Port de la Selva i el Parc Natural del Cap de Creus, organitzem la segona edició d’una cursa on tots els participants s’endinsaran en un entorn privilegiat. Els aspectes que fan d’aquest parc un paratge especial els trobareu a l’apartat “L’entorn del Cap de Creus”.

Els cartògrafs Marian Cotirta, Ionut Zinca i Andreea Zinca van cartografiar el mapa de la competició, un mapa que es troba a l’alçada de les circumstàncies i no deixarà indiferent a cap corredor. Els ja iniciats podran posar a prova les seves capacitats tècniques i tàctiques a la categoria oficial. Per altra banda, aquells que per primera vegada s’introdueixen a l’esport de l’orientació trobaran a la categoria popular un recorregut adaptat al seu nivell físic i tècnic.

No conèixer el funcionament d’aquest esport no serà excusa per no participar-hi, “Què és una rogaine?” explica el funcionament de l’orientació en la modalitat de rogaine. A més, el mateix dia de la cursa, abans de donar-se la sortida, Aligots oferirà una breu explicació de les nocions bàsiques d’aquest esport.

El mitjà més senzill per arribar al Port de la Selva és el cotxe, tot i que també és possible arribar-hi per bus des de Figueres, a on s´hi pot arribar còmodament en tren. A l’apartat “Com arribar” s’explica com arribar en cotxe i es mostren els enllaços on trobar els horaris de bus i tren.

Els qui vulguin fer nit el dia abans de la competició, evitant així possibles problemes de darrera hora, o bé vulguin fer nit després de la cursa, aprofitant el diumenge per gaudir de les diferents opcions d’oci que ofereix l’entorn del Cap de Creus, trobaran aquí els diferents allotjaments disponibles.

Anuncis